Historie a současnost biopotravin v České republice a jejich vliv naživotní prostředí – Pavlína Kučová
Pavlína Kučová
Bachelor's thesis
Historie a současnost biopotravin v České republice a jejich vliv naživotní prostředí
History and present of organic food in the Czech Republic and theirimpact on the environment
Anotácia:
Bakalářská práce má stručně a přehledně charakterizovat historii a současnost biopotravin a jejich možný vliv na životní prostředí. Vybraným posuzovaným teritoriem je Česká republika, jakožto stát, který praktikuje a uplatňuje zásady a principy ekologického hospodaření v porovnání s jinými evropskými zeměmi. Teoretická část práce je zaměřena na vysvětlení filozofie ekologického zemědělství. Zásady …viacAbstract:
A thesis study has briefly and clearly described the history of today's organic products and its possible impact to the environment. The Czech Republic, as a state, is practicing and applying the rules and principles of organic farming as the same with other European countries. The theoretical part on this study is focusing on explaining the philosophy of organic farming that the basic legal norms …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: doc. Mgr. Marek Vach, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUČOVÁ, Pavlína. \textit{Historie a současnost biopotravin v České republice a jejich vliv naživotní prostředí}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Environmental Science. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/j1gzwa/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta životního prostředíCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Environmental ScienceBachelor programme / odbor:
Landscaping / Landscape Technical and Administration Services
Práce na příbuzné téma
-
Assessment of some quality parameters of organic and conventional wheat flour
Barbora Fantová -
Effect of distinct soil horizon and vegetation on soil microbiome abundance, composition, and activity of Arctic permafrost
Milankumar VARSADIYA -
Ruské embargo na export potravin a jeho vliv na ovocnářské podniky v ČR
Vít Blaha -
Behaviorální závislosti a jejich vliv na žáky základní školy
Veronika Kučerová -
Vliv potravní nabídky bezobratlých na výskyt vodních ptáků na rybnících
Katarína Gregušová -
Nové trendy a inovace ve stravování na cestách se zaměřením na segment motoristů
Luboš Caninec -
Vliv války na Ukrajině na produkci obilovin a potravinovou bezpečnost
Daniela BROJÁČOVÁ -
Fyzikální nebezpečí z potravin, jejich nepříznivý vliv na zdraví člověka a stanoveni jejich kritických limitů v systémech založených na principu HACCP
Pavla SVRČINOVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva