Antioxidants in vegetarian and non-vegetarian diets – Gizem Candir
Gizem Candir
Bakalářská práce
Antioxidants in vegetarian and non-vegetarian diets
Abstract:
Oxidative stress is a well-known criterion to cause any disorders for health in a long-termbasis in the body. Free radicals are parameters of oxidative stress and triggers of oxidativebalance in the body. Antioxidants, however, are thought as a defensor against free radicals,and reducing element of oxidative stress. The imbalance of oxidative stress can cause severelong-term illnesses in the body. …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Petr Kačer, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CANDIR, Gizem. \textit{Antioxidants in vegetarian and non-vegetarian diets}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/j1oqqu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Agriculture and Food / Agriculture and Food
Práce na příbuzné téma
-
Nutritional profile of plant-based meat alternatives
Karolína Stolínová -
Valuation of Beyond Meat
Tibor Kysucký -
Use of Plant Extracts to Extend the Shelf Life of Meat in Vietnam.
Thanh Nga Luu
Název
Vložil
Vloženo
Práva