Barbora Soveľová

Bakalářská práce

Franchising a jeho využitie v konkrétnej firme

The Franchising and its Acceptation in Particular Firm
Abstract:
In this bachelor thesis, we can find the basic information and concepts how franchising works and part about own system of its business. There is also the prar abou history and development of the concept of franchising and its business forms. The thesis clarifies the reletions and connections between franchisor an franchisees, pros and cons and franchising development in Slovakia form start to actual …více
Abstract:
V bakalárskej práci sa dozvedáme základné pojmy a informácie ako správne funguje franchising a jeho systém. Históriu a vývoj pojmu franchising a jeho formy podnikania. Objasňuje zmluvné vzťahy medzi franchisorom a franchisantom, ich výhody a nevýhody, a taktiež následuje vznik a vývoj franchisingu na Slovensku až po aktúalny stav na trhu. Následne v analytickej časti rozoberieme koncept PIZZA MIZZA …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2014
  • Vedoucí: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
  • Oponent: doc. Ing. Marie Dohnalová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma