Vliv původu intenzivně odchovávaného okouna říčního (Perca fluviatilis) na výtěžnost, chemické složení a organoleptické vlastnosti jeho masa – Bc. Ondřej FLOKOVIČ
Bc. Ondřej FLOKOVIČ
Diplomová práce
Vliv původu intenzivně odchovávaného okouna říčního (Perca fluviatilis) na výtěžnost, chemické složení a organoleptické vlastnosti jeho masa
Anotace:
V experimentálních podmínkách při teplotě 20°C byl ve 3 opakováních proveden odchov sedmi skupin různého původu okouna říčního (Perca fluviatilis) od vykulení váčkového plůdku až do věku 278dní při intenzivním krmení s použitím krmiva BioMar Inicio plus 0,5mm s obsahem 15% tuků a v pozdějším rozkrmu bylo použito krmivo BioMar Inicio plus 1,1mm s obsahem 18% tuku. Průměrná finální hmotnost ryb v jednotlivých …víceAbstract:
A breeding of seven European perch (Perca fluviatilis) groups of various origin was carried out under experimental conditions at 20°C temperature since the hatching of larval fish up till the age of 278 days, with intensive feeding using BioMar Inicio plus 0,55mm fodder with 15% fat content and BioMar Inicio plus 0,1mm fodder with 18% of fat content in later initial feeding. The average final weight …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014
Zveřejnit od: 12. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Jan Kouřil, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FLOKOVIČ, Ondřej. \textit{Vliv původu intenzivně odchovávaného okouna říčního (Perca fluviatilis) na výtěžnost, chemické složení a organoleptické vlastnosti jeho masa}. Online. Diplomová práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta rybářství a ochrany vod. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/j36411/.
Jak správně citovat práci
FLOKOVIČ, Ondřej. Vliv původu intenzivně odchovávaného okouna říčního (Perca fluviatilis) na výtěžnost, chemické složení a organoleptické vlastnosti jeho masa. Č. Bud., 2014. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 12. 5. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta rybářství a ochrany vodJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta rybářství a ochrany vodMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Rybářství
Práce na příbuzné téma
-
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální, chemické a organoleptické vlastnosti hovězího masa
Vitalii Varha -
Vliv různého způsobu zrání na fyzikální a organoleptické vlastnosti králičího masa
Martina Kučerová -
Vliv způsobu tepelné úpravy masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na nutriční hodnotu, technologické a organoleptické vlastnosti
Markéta Kraus -
Vliv složení na organoleptické vlastnosti masa
Eva Budková -
Vliv chemické struktury vonných a chuťových látek na organoleptické vlastnosti potravin
Michaela Dvořáková -
Organoleptické a chemické vlastnosti koření používaného v jihoasijské kuchyni
Martin Špinka -
Vliv výživy na organoleptické vlastnosti masa farmově chovaných daňků
Tereza Daňková -
Vliv doby zrání na senzorické vlastnosti hovězího masa
Matěj KOŘÁN
Název
Vložil
Vloženo
Práva