Nela Adámková

Bachelor's thesis

Stanovení úrovně žluknutí margarínů

Determination of margarine rancidity level
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá posuzováním úrovně žluknutí margarínů v závislosti na teplotě a době skladování. V práci je popsána výroba margarínů a složení margarínů. Také jsou zde popsány analýzy, které se využívají při zjišťování stádia oxidace vzorků. Dále je zmíněn princip oxidace a produkty, které jsou během ní tvořeny.
Abstract:
The bachelor´s thesis is about assessment of the margarine rancidity level according to temperature and shelf life. This thesis describes production of margarines and ingredients which they are made from. There are also described analyses which are used to determine level of rancidity. You can also read about principle of oxidation and products that are produced in this process.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 1. 7. 2022
Accessible from:: 31. 12. 2999

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Tomáš Hájek, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Adámková, Nela. Stanovení úrovně žluknutí margarínů. Pardubice, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

University of Pardubice

Faculty of Chemical Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Technology of Foodstuffs / Evaluation and Analysis of Foodstuffs