Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin – Tereza Muzikářová
Tereza Muzikářová
Bachelor's thesis
Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin
Future of placing the nutrition value of foods
Anotácia:
Bakalářská práce ,,Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin“ se zabývá problemati-kou nedostatečného množství informací uváděných na etiketách. Cílem práce je navrhnout využití moderních možností, které by vedly ke zpřesnění udávaných nutričních hodnot, vol-nému přístupu k nim, a komfortnějšímu poskytování těchto informací zákazníkům. Na základě cíle práce byly stanoveny tři hypotézy. První …viacAbstract:
The bachelor thesis "The Future of Nutritional Labels of Food" deals with the issue of insufficient information on labels. The aim of the thesis is to propose the use of modern possibilities, which would lead to refinement of given nutritional values, free access to them and more comfortable provision of this information to customers. Three hypotheses were established on the basis of the work goal …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/15206/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 9. 2017
- Vedúci: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D.
- Oponent: Dr. Ing. Sylva Skupinová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MUZIKÁŘOVÁ, Tereza. \textit{Budoucnost uvádění nutričních hodnot u potravin}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/j4aeuy/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Nutriční hodnoty potravin v rámci jídelního lístku ve školní jídelně
Lenka Fišarová -
Vliv technologického zpracování na nutriční hodnoty jedlého hmyzu
Ivana Soukupová -
Nutriční hodnoty medu a jeho využití v potravinářství
Vratislava Kostková -
Vliv délky fermentace kakaových bobů na obsah biologicky aktivních látek a nutriční hodnoty čokoládové hmoty
Barbora Pažoutová -
Výroba bezlepkových sušenek s netradiční surovinovou skladbou a stanovení jejich nutriční hodnoty
Kateřina Matějková -
Nutriční hodnota saranče stěhovavé jako nové potraviny a krmiva
Lucie Lavičková -
Aspekty výživy psa metodami "Bone and Raw Food Diet" (BARF) a "Raw Meat-based Diet" (RMBD)
Štěpánka Klánová -
Dash dieta
Daniela Hrdá