Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády – Bc. Jana Hofmanová
Bc. Jana Hofmanová
Master's thesis
Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády
The effect of milk substances on selected properties of chocolate
Abstract:
Diplomová práce se zabývá vlivem přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády. Teoretická část práce přináší stručné shrnutí současných poznatků týkajících se výroby a zpracování čokolády. Dále se práce zaměřuje na vlastnosti mléčných složek, které jsou k výrobě čokolády běžně využívány, a jejich vliv na výslednou kvalitu čokoládových výrobků. Cílem praktické části práce bylo posoudit vliv …moreAbstract:
The thesis deals with the influence of milk substances addition on selected properties of milk chocolate. Theoretical part presents a brief summary about production and processing of chocolate. It also discusses properties of milk substances which are usually used in chocolate production and its influence on final chocolate products. The aim of practical part was to evaluate the influence of whey powder …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2020
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Richardos Nikolaos Salek, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
Hofmanová, Jana. Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vliv druhu kvasu a podmínek jeho přípravy na vlastnosti výrobku
Lucie Ďoubalová -
Vliv přídavku cvrččí mouky na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
Žaneta Ferusová -
Sledování vlivu jakosti sušeného mléka na reologické vlastnosti jogurtu
Jaroslava OBDRŽÁLKOVÁ -
Vliv přídavku mléčných bílkovin na reologické vlastnosti suspenze bezlepkové mouky a těsta
Adéla Psotová -
Mléčný výrobek s přídavkem kravské syrovátky
Alžběta Kosařová -
Využití sušených směsí při výrobě tavených produktů na bázi mléčných složek
Vendula Kůrová