Bc. Jana Hofmanová

Master's thesis

Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády

The effect of milk substances on selected properties of chocolate
Abstract:
Diplomová práce se zabývá vlivem přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády. Teoretická část práce přináší stručné shrnutí současných poznatků týkajících se výroby a zpracování čokolády. Dále se práce zaměřuje na vlastnosti mléčných složek, které jsou k výrobě čokolády běžně využívány, a jejich vliv na výslednou kvalitu čokoládových výrobků. Cílem praktické části práce bylo posoudit vliv …more
Abstract:
The thesis deals with the influence of milk substances addition on selected properties of milk chocolate. Theoretical part presents a brief summary about production and processing of chocolate. It also discusses properties of milk substances which are usually used in chocolate production and its influence on final chocolate products. The aim of practical part was to evaluate the influence of whey powder …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Richardos Nikolaos Salek, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Hofmanová, Jana. Vliv přídavku mléčné složky na vybrané vlastnosti čokolády. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe