Bc. Lucie Žilková

Master's thesis

Složení a využití masa ryb

Composition and use of fish meat
Abstract:
Diplomová práce „Složení a využití masa ryb“ je zaměřena na úbytek vody během uzení rybích filetů, chemické složení rybí svaloviny, měření barvy a dotazníkové šetření konzumace ryb a rybích výrobků. Pro experimentální část byly použity vzorky ryb sumečka afrického (Clarias gariepinus) ve věku 6-9 měsíců (uzení, chemické složení, měření barvy) a 5-6 let (chemické složení, měření barvy). Uzení probíhalo …more
Abstract:
The diploma thesis "Composition and use of fish meat" is focused on the loss of water during smoking of fish fillets, the chemical composition of fish muscle, color measurement and a questionnaire survey of the consumption of fish and fish products. For the experimental part, African catfish (Clarias gariepinus) fish samples were used at the age of 6-9 months (smoking, chemical composition, color …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2023

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 5. 2023
  • Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.
  • Reader: Jaroslav Palásek, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta