Žaneta Tejmlová

Bakalářská práce

Processing, chemical composition and uses of matcha tea - a review

Abstract:
Matcha is a powdered form of green tea, usually extracted from Camelia sinensis var. sinensis tea, which is popular for the sweeter and richer taste of the resulting matcha tea. A key step in obtaining matcha tea is to artificially shade the tea plantation, providing more than 90% even shade, for the last 3 to 4 weeks before hand-picking the tea leaves. After harvesting, the tea leaves are subjected …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
  • Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
  • Oponent: Neha Gupta

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství

Česká zemědělská univerzita v Praze

Fakulta tropického zemědělství

Bakalářský studijní program:
Tropické zemědělství

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses j5wd5t j5wd5t/2
20. 4. 2024
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.