Processing, chemical composition and uses of matcha tea - a review – Žaneta Tejmlová
Žaneta Tejmlová
Bakalářská práce
Processing, chemical composition and uses of matcha tea - a review
Abstract:
Matcha is a powdered form of green tea, usually extracted from Camelia sinensis var. sinensis tea, which is popular for the sweeter and richer taste of the resulting matcha tea. A key step in obtaining matcha tea is to artificially shade the tea plantation, providing more than 90% even shade, for the last 3 to 4 weeks before hand-picking the tea leaves. After harvesting, the tea leaves are subjected …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 29. 5. 2024
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
- Oponent: Neha Gupta
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program:
Tropické zemědělství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva