Mgr. Lucie Neumanová
Diplomová práce
Cuisine Française
Abstract:
French cuisine has influenced czech cuisine greatly, not only from its culinary side, but the lexical one as well. The charm of French gastronomy stems from the variety of regional cuisines as each region has its own specialties.Abstract:
Francouzská kuchyně ovlivnila kuchyni českou, nejen po stránce kulinářské, ale také po stránce lexikální. Kouzlo francouzské gastronomie spočívá v rozmanitosti regionálních kuchyní, neboť každá oblast má své speciality.
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 9. 2006
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/rmteu/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 9. 2006
- Vedoucí: PhDr. Zdeňka Schejbalová, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasarykova univerzita
Pedagogická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy / Učitelství francouzského jazyka a literatury pro základní školy
Práce na příbuzné téma
-
Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality (oblast Krkonoš a případ Špindlerova Mlýna)
Michaela Maňáková -
Tradiční česká kuchyně
Ilona NAVRÁTILOVÁ -
El cuento de José María Sánchez Silva Marcelino Pan y Vino en el contexto del nacional catolicismo
Leona Brunclíková -
Vino a vinařství v rozvoji regionu (přeshraniční srovnání mikroregionu Hodonínsko a Skalického vinohradnického rajónu)
Zuzana Budinská -
Dohoda o vině a trestu a prohlášení viny
Eliška SAJDLOVÁ -
Dohoda o vině a trestu a prohlášení viny
Tomáš BERAN -
Institut dohody o vině a trestu a institut prohlášení viny v trestním řízení
Adéla BÍLKOVÁ -
Dohoda o vině a trestu a prohlášení viny
Veronika KOLDINSKÁ