Mgr. Lucie Neumanová

Diplomová práce

Cuisine Française

Abstract:
French cuisine has influenced czech cuisine greatly, not only from its culinary side, but the lexical one as well. The charm of French gastronomy stems from the variety of regional cuisines as each region has its own specialties.
Abstract:
Francouzská kuchyně ovlivnila kuchyni českou, nejen po stránce kulinářské, ale také po stránce lexikální. Kouzlo francouzské gastronomie spočívá v rozmanitosti regionálních kuchyní, neboť každá oblast má své speciality.
 
 
Jazyk práce: francouzština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 9. 2006

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 9. 2006
  • Vedoucí: PhDr. Zdeňka Schejbalová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta

Masarykova univerzita

Pedagogická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Učitelství pro základní školy / Učitelství francouzského jazyka a literatury pro základní školy