Stravovací návyky u dětí mladšího školního věku – Libuše CHRTOVÁ
Libuše CHRTOVÁ
Bachelor's thesis
Stravovací návyky u dětí mladšího školního věku
Dietary habits of younger school children
Anotácia:
Tato bakalářská práce se zabývá stravovacími návyky u dětí mladšího školního věku. Byl zde stanoven jeden hlavní cíl a to zmapování stravovacích návyků u dětí mladšího školního věku, zahrnující základní doporučené principy zdravého životního stylu - pravidelná strava, dostatečný a správně naplněný pitný režim, dostatečná konzumace ovoce a zeleniny a vzhledem k tomu, že se jedná o děti mladšího školního …viacAnotácia:
o rybí. Druhá otázka mapovala návštěvnost dnes velmi oblíbených fast foodů. Výsledky ukázaly, že u jednotlivých respondentů není tento typ stravování příliš vyhledávaný. Při závěrečném zhodnocení a porovnání svých výsledků jsem ve většině zkoumaných skutečností dosáhla obdobných výsledků, jaké jsou prezentovány i v jiných studiích zabývajících se podobnou problematikou- tedy stravováním dětí mladšího …viacAbstract:
The bachelor thesis is concerning dietary habits in young school-age children. There was set one major goal of the thesis, to find out more about dietary habits in young school-age children including basic recommended principles of healthy lifestyle - regular food intake, sufficient and balanced water intake, sufficient fruit and vegetables consumption, and regarding the fact that the subjects were …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2013
Zverejniť od: 6. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Hana Střítecká, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHRTOVÁ, Libuše. \textit{Stravovací návyky u dětí mladšího školního věku}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Health and Social Studies. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/j6aab4/.
Jak správně citovat práci
CHRTOVÁ, Libuše. Stravovací návyky u dětí mladšího školního věku. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 6.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 6. 5. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zdravotně sociální fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of Health and Social StudiesBachelor programme / odbor:
Specialization in Health Service / Nutritional Therapy
Práce na příbuzné téma
-
Konzumace čaje v České republice
Romana Votočková -
Konzumace čaje v České republice
Markéta Kratochvílová -
Analýza zákaznických preferencí při konzumaci kávy To Go
Tereza Krejčí -
Význam konzumace zeleniny a ovoce: příjem zeleniny a ovoce u vojáků z povolání
Filip PLECHÁČEK -
Mikrobiologické aspekty zeleniny a ovoce v nízkomikrobiální dietě
Aneta Martinková -
Databáze výpěstků pro regionálního producenta ovoce a zeleniny
Radovan Šmíd -
P: Festival květin, ovoce a zeleniny
Karolina Golis -
Analýza spotřeby ovoce a zeleniny v ČR a soběstačnosti v jejich produkci
Martina Veletová
Názov
Vložil
Vložené
Práva