Mária Hubová

Diplomová práce

Vybrané projektové metodológie v praxi

Vybrané projektové metodologie v praxi
Anotace:
Práce se zabývá praktickým využitím projektových metodologií v praxi. V teoretické části jsou definovány základní pojmy jako metodologie, projekt, projektový management, průběh projektu, projektové role a jsou v ní popsány vybrané projektové metodologie. V praktické části jsou teoretické aspekty překlenuty do praxe na příkladech konkrétních projektů a je vyhodnoceno jejich reálné využití.
Abstract:
This thesis deals with the practical use of project methodologies in real business. Basic concepts of methodology, project management, project cycle and project roles are defined in the theoretical section as well as two concrete project methodologies. The practical part are these theoretical aspects bridged into practice and daily business on examples of specific projects. Afterwards their real use …více
Abstract:
Práca sa zaoberá praktickým využitím projektových metodológií v praxi. V teoretickej časti sú definované základné pojmy ako metodológia, projekt, projektový manažment, priebeh projektu, projektové role a sú v nej popísané vybrané projektové metodológie. V praktickej časti sú teoretické aspekty preklenuté do praxe na príkladoch konkrétnych projektov a je vyhodnotené ich reálne používanie.
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 2. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 2. 2014
  • Vedoucí: Markéta Kubálková
  • Oponent: Ivana Topolová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/39446