Jan Blahovec

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Cenové rozdíly v kvalitě zmrzliny

Anotace:
Práce se zabývá kvalitou surovin ve zmrzlině a polotovarech na výrobu zmrzliny na úkor ceny. Zjišťuje se mikrobiání a chemická bezpečnost ohledně ceny. Z čeho se zmrzlina vyrábí a jaké jsou možnosti výroby pro velké, střední a málé firmy. Druhy zmrzlin a technologické postupy při výrobě zmrzlin a nanuků.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 3. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, CSc.
  • Oponent: Radek Březina

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.