Možnosti výroby cereálních produktů z různých druhů obilných sladů. – Bc. Petra Bartuňková
Bc. Petra Bartuňková
Diplomová práce
Možnosti výroby cereálních produktů z různých druhů obilných sladů.
Possibilities of cereal goods production made of different kinds of cereal malts
Anotace:
Diplomová práce se zabývá možnostmi výroby cereálních produktů, především cereálních mlék a cereálních sušenek, z různých druhů obilných sladů. V teoretické části práce jsou charakterizovány jednotlivé obiloviny. Řeší také problematiku výroby sladu a cereálních produktů. V praktické části bylo vedeno několik experimentů na produkci cereálních mlék, u kterých byla následně provedena senzorická analýza …víceAbstract:
The diploma thesis deals with the production of cereal goods, mainly cereal milk and cereal biscuits. The theoretical part describes particular cereals used in food processing industry. Integral part of this issue is description of malt and cereal manufacturing. Subsequently, the practical part provides comparison of several production experiments. Their outcomes were various cereal milk samples prepared …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
- Oponent: Josef Gattermayer, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie
Práce na příbuzné téma
-
Nutritional potential of new oat and spring wheat cultivars
Kshitiz Pokhrel -
Avenin polymorphism assessment in selected oat varieties
Lucie Dostalíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva