Inovativní aplikace léčivých hub ve funkčních potravinách a potravinových doplňcích – Kristýna Panušková
Kristýna Panušková
Bakalářská práce
Inovativní aplikace léčivých hub ve funkčních potravinách a potravinových doplňcích
Innovative application of medicinal mushrooms in functional foods and food supplements
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PANUŠKOVÁ, Kristýna. \textit{Inovativní aplikace léčivých hub ve funkčních potravinách a potravinových doplňcích}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/j9779p/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.