Bc. Kateřina Veselá

Master's thesis

Česká ryba v kuchyni

The Czech Fish in the Cuisine
Abstract:
Diplomová práce se věnuje roli české ryby v kuchyni. Jsou zde sledovány postoje české společnosti ke konzumaci českých ryb, způsoby její domácí kuchyňské přípravy a vlastnosti české ryby na trhu. V rámci této práce byly stanoveny celkem 3 cíle. Prvním cílem je zjištění postojů stakeholderů v oblasti pohostinství k rybí gastronomii, druhým cílem je zjištění postojů konzumentů k rybí gastronomii, a třetím …more
Abstract:
The Master´s Dissertation deals with the role of Czech fish in the kitchen. The attitudes of Czech society towards the consumption of Czech fish, the methods of its home preparation and the characteristics of Czech fish on the market are monitored here. Within this work, a total of 3 goals were set. The first goal is to determine the attitudes of stakeholders in the field of hospitality to fish gastronomy …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 12. 2020

Thesis defence

  • Date of defence: 27. 1. 2021
  • Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Reader: Ing. Jiří Zelený

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry