Bc. Kateřina Veselá
Master's thesis
Česká ryba v kuchyni
The Czech Fish in the Cuisine
Abstract:
Diplomová práce se věnuje roli české ryby v kuchyni. Jsou zde sledovány postoje české společnosti ke konzumaci českých ryb, způsoby její domácí kuchyňské přípravy a vlastnosti české ryby na trhu. V rámci této práce byly stanoveny celkem 3 cíle. Prvním cílem je zjištění postojů stakeholderů v oblasti pohostinství k rybí gastronomii, druhým cílem je zjištění postojů konzumentů k rybí gastronomii, a třetím …moreAbstract:
The Master´s Dissertation deals with the role of Czech fish in the kitchen. The attitudes of Czech society towards the consumption of Czech fish, the methods of its home preparation and the characteristics of Czech fish on the market are monitored here. Within this work, a total of 3 goals were set. The first goal is to determine the attitudes of stakeholders in the field of hospitality to fish gastronomy …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 12. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/tfot3/
Thesis defence
- Date of defence: 27. 1. 2021
- Supervisor: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
- Reader: Ing. Jiří Zelený
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry
Theses on a related topic
-
Složení a využití masa ryb
Lucie Žilková -
Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
Jitka Lukášová -
Kvalita lipidů našich hospodářsky významných druhů ryb
Jakub KREJSA -
Hygienická kvalita ryb v 10 údolních nádržích ČR
Daniel ŠTEFAN