Bc. Kateřina Veselá

Master's thesis

Česká ryba v kuchyni

The Czech Fish in the Cuisine
Anotácia:
Diplomová práce se věnuje roli české ryby v kuchyni. Jsou zde sledovány postoje české společnosti ke konzumaci českých ryb, způsoby její domácí kuchyňské přípravy a vlastnosti české ryby na trhu. V rámci této práce byly stanoveny celkem 3 cíle. Prvním cílem je zjištění postojů stakeholderů v oblasti pohostinství k rybí gastronomii, druhým cílem je zjištění postojů konzumentů k rybí gastronomii, a třetím …viac
Abstract:
The Master´s Dissertation deals with the role of Czech fish in the kitchen. The attitudes of Czech society towards the consumption of Czech fish, the methods of its home preparation and the characteristics of Czech fish on the market are monitored here. Within this work, a total of 3 goals were set. The first goal is to determine the attitudes of stakeholders in the field of hospitality to fish gastronomy …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 12. 2020
Identifikátor: https://is.vsh.cz/th/tfot3/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 27. 1. 2021
  • Vedúci: doc. Ing. Jan Hán, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Marketing Management in Hospitality and Tourism Industry