Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.) – Mgr. Iveta ŠTEFANOVÁ
Mgr. Iveta ŠTEFANOVÁ
Doctoral thesis
Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.)
Sensory and biologically active sulfur-containing compounds of onion (\kur{Allium cepa} L.)
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 15. 10. 2018
Thesis defence
- Date of defence: 19. 12. 2018
- Supervisor: doc. Ing. Roman Kubec, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠTEFANOVÁ, Iveta. \textit{Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské ($\backslash$kur$\{$Allium cepa$\}$ L.)}. Online. Doctoral theses, Dissertations. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2018. Available from: https://theses.cz/id/jc6xo9/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ŠTEFANOVÁ, Iveta. Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.). Č. Budějovice, 2018. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureDoctoral programme / field:
Chemie / Agricultural chemistry
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights