Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.) – Mgr. Iveta ŠTEFANOVÁ
Mgr. Iveta ŠTEFANOVÁ
Doctoral thesis
Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.)
Sensory and biologically active sulfur-containing compounds of onion (\kur{Allium cepa} L.)
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 10. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 19. 12. 2018
- Vedúci: doc. Ing. Roman Kubec, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠTEFANOVÁ, Iveta. \textit{Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské ($\backslash$kur$\{$Allium cepa$\}$ L.)}. Online. Dizertačná práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Agriculture. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/jc6xo9/.
Jak správně citovat práci
ŠTEFANOVÁ, Iveta. Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.). Č. Budějovice, 2018. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureDoctoral programme / odbor:
Chemie / Agricultural chemistry
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Názov
Vložil
Vložené
Práva