Mgr. Iveta ŠTEFANOVÁ

Disertační práce

Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.)

Sensory and biologically active sulfur-containing compounds of onion (\kur{Allium cepa} L.)
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 10. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 12. 2018
  • Vedoucí: doc. Ing. Roman Kubec, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠTEFANOVÁ, Iveta. Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.). Č. Budějovice, 2018. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakulta

JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

Zemědělská fakulta

Doktorský studijní program / obor:
Chemie / Zemědělská chemie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses jc6xo9 jc6xo9/2
4. 10. 2019
Složky
Soubory
Bulánová, L.
5. 10. 2019
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.