Odhalování falšování potravin pomocí lidských smyslů – Jana Nedzelská
Jana Nedzelská
Bachelor's thesis
Odhalování falšování potravin pomocí lidských smyslů
Detection of food adulteration using human senses
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NEDZELSKÁ, Jana. \textit{Odhalování falšování potravin pomocí lidských smyslů}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/jcdm9t/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Forensic Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.