Bc. Petr Mitlehner

Master's thesis

Konkurenceschopnost v gastronomii

Competitiveness in gastronomy
Anotácia:
Moje diplomová práce se zaměřuje na konkurenceschopnost v gastronomii. Zabýval jsem se nabídkou kávových společností, jejich sortimentem, přístupem a servisem k zákazníkům HORECA segmentu. Teoretická část je zaměřena na gastronomii, historii kávy, její rozvoj až do dnešních dnů. Zabývám se rozdělením, podle původu a podle druhu. Současně popisuji konkurenci, význam tohoto slova, její vznik, projevy …viac
Abstract:
My thesis focuses on competitiveness in gastronomy. I have dealt with companies offering coffee, their range, access and service to customers HORECA segment. The theoretical part is focused on gastronomy, history of coffee, its development to the present day. Deal with the division by origin and by type. At the same time describe the competition, the meaning of this word, its origins, manifestations …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2015
  • Vedúci: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management