Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků – Kamila Řehůřková
Kamila Řehůřková
Bachelor's thesis
Technologie výroby a hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků
Technology of production and quality assessment of meat spreadable products
Abstract:
Bakalářská práce pojednává o roztíratelných masných výrobcích. První část je zaměřená hlavně na technologie výroby jednotlivých masných výrobků, zejména čajovek, métského salámu, paštik, terin, galantin a konzerv. V práci je popsané maso jako hlavní surovina pro výrobu masných výrobků a také vlivy, které působí na jeho jakost. Dále práce popisuje rozdělení masných výrobků podle tradičního způsobu dělení …moreAbstract:
My bachelor thesis deals with spreadable meat products. The first part is mainly about technology of individual meat products, especially bakery cream, métský salami, pates, terrines, galantines and can. In this thesis is describe a meat as the main raw material for the production of meat products and also influences on meat quality. It also describes the distribution of meat products by the traditional …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŘEHŮŘKOVÁ, Kamila. \textit{Technologie výroby a~hodnocení jakosti roztíratelných masných výrobků}. Online. Bachelor's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2017. Available from: https://theses.cz/id/jci7dd/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights