Technologie výroby tradičních jídel z Kareliijské oblasti Ruska – Iuliia Gladkaia
Iuliia Gladkaia
Bakalářská práce
Technologie výroby tradičních jídel z Kareliijské oblasti Ruska
Technologies of preparing traditional meals in the Republic of Karelia in Russia
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo vypracování literárního přehledu o Karelské republice v Ruské federaci, o výrobě tradičních jídel v této oblasti, a zjištění celkové senzorické přijatelnosti vybraných výrobků. První část je věnována specifikaci oblasti, podmínkám vzniku tradičních pokrmů, popisu základních surovin a technologiim výroby. Druhá cást se tyka praktického senzorického hodnocení vybraných výrobků …víceAbstract:
The Objective of the Bachelor Thesis is to develop a knowledgebase of literature dealing with Republic of Karelia in Russia, preparing their traditional meals and dishes that are been passed through generations and finding out total sensory acceptability. The first part is focused on particularities of the Republic, summarize conditions of making traditional dishes and describe fundamental ingredients …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2019
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Jouhikko: historie, konstrukce a analýza akustických vlastností nástroje
Veronika Dubská -
Karélie - objekt cestovního ruchu
Eva ZATLOUKALOVÁ