Iuliia Gladkaia

Bakalářská práce

Technologie výroby tradičních jídel z Kareliijské oblasti Ruska

Technologies of preparing traditional meals in the Republic of Karelia in Russia
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo vypracování literárního přehledu o Karelské republice v Ruské federaci, o výrobě tradičních jídel v této oblasti, a zjištění celkové senzorické přijatelnosti vybraných výrobků. První část je věnována specifikaci oblasti, podmínkám vzniku tradičních pokrmů, popisu základních surovin a technologiim výroby. Druhá cást se tyka praktického senzorického hodnocení vybraných výrobků …více
Abstract:
The Objective of the Bachelor Thesis is to develop a knowledgebase of literature dealing with Republic of Karelia in Russia, preparing their traditional meals and dishes that are been passed through generations and finding out total sensory acceptability. The first part is focused on particularities of the Republic, summarize conditions of making traditional dishes and describe fundamental ingredients …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Viera Šottníková, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin

Práce na příbuzné téma