Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu – Klára Gregorová
Klára Gregorová
Bachelor's thesis
Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu
Environmental Aspects Affecting Food Safety in Slaughtering Operation
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá environmentálními aspekty ovlivňujícími nezávadnost potravin při činnostech souvisejících s jatečním provozem. V práci jsou vymezeny teoretické pojmy environmentální aspekty, zdravotní nezávadnost a potravinová nezávadnost, dále je vy-světlena úloha orgánů zabývajících se problematikou. V práci jsou vymezeny environmen-tální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost biologické …moreAbstract:
Bachelor thesis focused on the environmental aspects affecting food safety in activities related to the operation of slaughter. There are defined theoretical concepts - environmental aspects, health safety and food safety, further explained the role of the authorities dealing with the issue. There are defined environmental aspects affecting food safety aspects - bio-logical, chemical and physical. …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 11. 5. 2015
Accessible from:: 11. 5. 2015
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Eva Lukášková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
GREGOROVÁ, Klára. \textit{Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Logistics and Crisis Management. 2015. Available from: https://theses.cz/id/je3dxp/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Gregorová, Klára. Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2015
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 11. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Logistics and Crisis ManagementBachelor programme / field:
Security of Society / Environmental Risk Management
Theses on a related topic
-
Environmentální aspekty výživy člověka
Anna Vrecníková -
Zdravotnické a environmentální aspekty využití palmového oleje v jihivýchodní Asii
Vendula DOSEDĚLOVÁ -
Environmentální aspekty bezpečnostní futurologie
Viktorija Čaplygina -
Výsledky veterinární prohlídky jatečného skotu v ČR
Pavlína ROUBOVÁ -
Bezpečnost pokrmů v gastronomii - HACCP, postupy na základě HACCP ( zavádění v konkrétní provozovně, vývoj, těžkosti, výsledky )
Michaela JEČMENOVÁ -
Srovnání systému HACCP pro různé formy stravovacích služeb v domovech pro seniory
Lenka Kabátová -
Systém HACCP a jeho implementace ve faremním zpracování hovězího masa
Markéta KOTRCOVÁ -
Systém HACCP v potravinářském provoze a jeho auditování
Pavla Wochová