Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu – Klára Gregorová
Klára Gregorová
Bakalářská práce
Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu
Environmental Aspects Affecting Food Safety in Slaughtering Operation
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá environmentálními aspekty ovlivňujícími nezávadnost potravin při činnostech souvisejících s jatečním provozem. V práci jsou vymezeny teoretické pojmy environmentální aspekty, zdravotní nezávadnost a potravinová nezávadnost, dále je vy-světlena úloha orgánů zabývajících se problematikou. V práci jsou vymezeny environmen-tální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost biologické …víceAbstract:
Bachelor thesis focused on the environmental aspects affecting food safety in activities related to the operation of slaughter. There are defined theoretical concepts - environmental aspects, health safety and food safety, further explained the role of the authorities dealing with the issue. There are defined environmental aspects affecting food safety aspects - bio-logical, chemical and physical. …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2015
Zveřejnit od: 11. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GREGOROVÁ, Klára. \textit{Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu}. Online. Bakalářská práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/je3dxp/.
Jak správně citovat práci
Gregorová, Klára. Environmentální aspekty ovlivňující potravinovou nezávadnost v jatečném provozu. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 11.5.2015
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 11. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Bezpečnost společnosti / Řízení environmentálních rizik
Práce na příbuzné téma
-
Environmentální aspekty výživy člověka
Anna Vrecníková -
Zdravotnické a environmentální aspekty využití palmového oleje v jihivýchodní Asii
Vendula DOSEDĚLOVÁ -
Environmentální aspekty bezpečnostní futurologie
Viktorija Čaplygina -
Výsledky veterinární prohlídky jatečného skotu v ČR
Pavlína ROUBOVÁ -
Systém HACCP ve společnosti Pekařství Cais
Michaela Podlešáková -
Zavedení systému HACCP ve vybrané společnosti
Veronika Černá -
Zavedení systému HACCP v hypermarketu Albert
Kateřina Kubátová -
Systém HACCP ve vybrané společnosti
Marek Šesták