Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR – Roman MIKŠÍK
Roman MIKŠÍK
Bachelor's thesis
Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR
Esential fatty acids in food and food accessories in Czech republic
Abstract:
Tato bakalářská práce shrnuje dostupné informace o esenciálních mastných kyselinách a zabývá se charakteristikou, názvoslovím, vlastnostmi i souvisejícími aspekty s výskytem takto specifických mastných kyselin. Dále se věnuje potravinám a potravním doplňkům, se zaměřením na vysoký obsah esenciálních mastných kyselin, které jsou významným fakto-rem ovlivňujícím lidské zdraví.Abstract:
This bachelor thesis sumarizes available informations about essential fatty acids and is concerned with characteristics, terminology, properties other aspects related to presence of specific fatty acids. Further more it is focused on food and food supplements with a high content of essential fatty acids, which are a significant factor influencing human health.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2011
Identifier:
20549
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MIKŠÍK, Roman. \textit{Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2011. Available from: https://theses.cz/id/jefx5j/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
MIKŠÍK, Roman. Esenciální mastné kyseliny v potravinách a potravinových doplňcích v ČR. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2011
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Technology and Management in Gastronomy
Theses on a related topic
-
Mastné kyseliny v různých druzích potravin
Dana JELÍNKOVÁ -
Regulácia reklamy na lieky a doplnky stravy v českej a európskej judikatúre
Rebeka Pilipová -
Vliv stravy a doplňků stravy na průběh poruch autistického spektra na příkladu terapeutického protokolu GAPS
Jana Štilcová -
Používají dospělí sportovci doplňky stravy účelně?
Jan Konvička -
Doplňky stravy u dětí
Tereza Lokajová -
Doplňky stravy během pandemie corona -19
Kateřina Váchová -
Zdravotní tvrzení v reklamě na doplňky stravy
Jirglová Jirglová -
Dysmenorea - byliny v doplňcích stravy a homeopatie
Martina Kašpárková