Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině – Bc. Vendula Němcová
Bc. Vendula Němcová
Master's thesis
Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v závislosti na vstupní surovině
Evaluation of quality parameters of goat yoghurts depending on the input raw material
Abstract:
Cílem práce bylo hodnocení fyzikálně-chemických a mikrobiologických parametrů bio kozích jogurtů a mléka, které bylo použito k jejich výrobě. Výsledky byly vyhodnoceny v závislosti na ročním období a době skladování jogurtů. Odběry probíhaly v období jaro, léto, podzim a zima. Časový plán odběru vzorků v průběhu skladování byl volen dle doby použitelnosti dané výrobcem s možností prodloužení doby použitelnosti …moreAbstract:
The aim of the work was to evaluate the physico-chemical and microbiological parameters of organic goat yoghurts and milk, which was used for their production. The results were evaluated depending on the season and storage time of yoghurts. Sampling took place during spring, summer, autumn and winter. The sampling schedule during storage was chosen according to the shelf life given by the producer …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 19. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Alena Saláková, Ph.D.
- Reader: Michaela Králová, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
NĚMCOVÁ, Vendula. \textit{Hodnocení jakostních parametrů kozích jogurtů v~závislosti na vstupní surovině}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of AgriSciences. 2021. Available from: https://theses.cz/id/jevgd9/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety