Nutriční etiologie autoimunitních onemocnění. – Bc. Martina Hrubá
Bc. Martina Hrubá
Master's thesis
Nutriční etiologie autoimunitních onemocnění.
Nutrition etiology of autoimmune diseases
Anotácia:
Diplomová práce "Nutriční etiologie autoimunitních onemocnění" se zabývá problematikou ovlivnění diabetu správným stravováním. Zaměřuje se na analýzu potravin určených pro diabetiky a porovnává je s podobnými produkty, které jsou určené pro běžnou konzumaci. Práce nemá oprávnění dělat jakékoli vědecké závěry a doporučení pro konzumaci potravin, ale vede k zamyšlení a k vytvoření individuálních názorů …viacAbstract:
The Doctoral Dissertation „Nutrition etiology of autoimmune diseases“ deal with the topic of affecting diseases with nutrition. It concentrates on analysis of food products which are intended for diabetics and compares these products with the others for normal consumption. This Dissertation has any right for making scientific conclusions of recommendations but it leads to thinking and making our own …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/12108/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 9. 6. 2016
- Vedúci: doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.
- Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRUBÁ, Martina. \textit{Nutriční etiologie autoimunitních onemocnění.}. Online. Diplomová práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/jf68dj/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / odbor:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management
Práce na příbuzné téma
-
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
Pavel Koranda -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Výživové zvyklosti u starších dětí s diabetes mellitus 1.typu
Markéta HOLÁ -
Hodnocení výživové hodnoty různých druhů nejčastěji frekventovaných snídaní
Veronika PAVUKOVÁ -
Uso da gíria inglesa na comunicaçao dia-a-dia pelos estudantes universitários portugueses
Nikoleta RIGOVÁ -
The Lesser of Two Evils: The State in A Clockwork Orange and The Wanting Seed
Elena Dia -
Generování grafů v DIAdemu z LabVIEW
Karel Kučera -
Restaurování vápencové sochy Dia ze Státního zámku Konopiště
Blanka Veselá