Patramas Muthikul
Bachelor's thesis
Effectiveness of Learning and Development
Organizační vzdělávání a rozvoj jako prostředek zvyšování pracovního výkonu
Abstract:
Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců je důležitým faktorem při zvyšování hodnoty lidského kapitálu. Účelem této studie je prozkoumat, jak je školení prováděno pro zaměstnance v jednotlivých odděleních hotelu Mariott Hotel Thailand a jak moc ovlivňuje výkon zaměstnanců. V teoretické části bude definován rámec školení a rozvoje a řízení výkonnosti (včetně souvisejících HR procesů), zaměří se také na oblast …moreAbstract:
Employee training and development is an important factor in increasing the value of human capital. The purpose of this study is to examine how training is implemented for staff members in each department of the Mariott Hotel Thailand and how much it affects employees' performance. In the theoretical part, there will be defined a framework of training and development and performance management (including …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 13. 12. 2023
Identifier:
https://vskp.vse.cz/eid/90434
Thesis defence
- Date of defence: 17. 6. 2024
- Supervisor: Marek Stříteský
- Reader: Kateřina Legnerová
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/90434
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme:
Bachelor of Business Administration
Theses on a related topic
-
Role of intercultural communication in hospitality industry: Swiss hospitality meeting the culture of the Gulf State
Vazifa Imanova -
Customer Satisfaction as the key to success for hospitality industry
Shubham Garg -
Internationalization challenges of SMEs: An empirical inquiry of hospitality industry
Kamran Karimov -
Competencies and Qualifications of Management and Staff at Tourism and Hospitality Establishments
Anastasiya Matviyenka -
Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství
Andrea Jenšíková -
Formy a možnosti dalšího vzdělávání v rámci celoživotního učení umožňujícího snadnější pronikání na trh práce a zvyšujícího konkurenceschopnost pracovníků v pohostinství
Monika Kohoutková -
Vzdělávání a rozvoj v organizaci jako prostředek ke zvyšování pracovního výkonu
Michaela Vlastníková -
Výkonnost firmy z pohledu moderních metod hodnocení výkonnosti
Klára Kaletová