Effectiveness of Learning and Development – Patramas Muthikul
Patramas Muthikul
Bakalářská práce
Effectiveness of Learning and Development
Organizační vzdělávání a rozvoj jako prostředek zvyšování pracovního výkonu
Anotace:
Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců je důležitým faktorem při zvyšování hodnoty lidského kapitálu. Účelem této studie je prozkoumat, jak je školení prováděno pro zaměstnance v jednotlivých odděleních hotelu Mariott Hotel Thailand a jak moc ovlivňuje výkon zaměstnanců. V teoretické části bude definován rámec školení a rozvoje a řízení výkonnosti (včetně souvisejících HR procesů), zaměří se také na oblast …víceAbstract:
Employee training and development is an important factor in increasing the value of human capital. The purpose of this study is to examine how training is implemented for staff members in each department of the Mariott Hotel Thailand and how much it affects employees' performance. In the theoretical part, there will be defined a framework of training and development and performance management (including …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 12. 2023
Identifikátor:
https://vskp.vse.cz/eid/90434
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2024
- Vedoucí: Marek Stříteský
- Oponent: Kateřina Legnerová
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttps://vskp.vse.cz/eid/90434
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program:
Bachelor of Business Administration
Práce na příbuzné téma
-
Role of intercultural communication in hospitality industry: Swiss hospitality meeting the culture of the Gulf State
Vazifa Imanova -
Customer Satisfaction as the key to success for hospitality industry
Shubham Garg -
Internationalization challenges of SMEs: An empirical inquiry of hospitality industry
Kamran Karimov -
Competencies and Qualifications of Management and Staff at Tourism and Hospitality Establishments
Anastasiya Matviyenka -
Vliv pandemie na průběh vzdělávání v gastronomii a pohostinství
Andrea Jenšíková -
Formy a možnosti dalšího vzdělávání v rámci celoživotního učení umožňujícího snadnější pronikání na trh práce a zvyšujícího konkurenceschopnost pracovníků v pohostinství
Monika Kohoutková -
Vzdělávání a rozvoj v organizaci jako prostředek ke zvyšování pracovního výkonu
Michaela Vlastníková -
Finanční stabilita a výkonnost podniku z pohledu moderních metod měření výkonnosti
Daniel Krtek