Porovnání senzorických vlastností točených piv – Bc. Tomáš ČENĚK, DiS.
Bc. Tomáš ČENĚK, DiS.
Master's thesis
Porovnání senzorických vlastností točených piv
Comparison of sensory properties of draft beers
Abstract:
Diplomová práce se zabývá posouzením senzorických vlastností točených alkoholických piv z velkých a malých pivovarů ve dvou sezónních obdobích. U jednotlivých sledovaných vzorků byly hodnoceny vybrané senzorické vlastnosti, které ovlivňují kvalitu piva. Z celkového počtu třiceti vzorků z velkých a malých pivovarů, bylo posuzováno aroma, říz, plnost, hořkost, chuť, vyváženost piva a celkový dojem. Do …moreAbstract:
The thesis deals with the assessment of sensory properties of draught alcoholic beers from large ans small breweries in to seasonal periods. The individual sensory samples are assessment the individual properties, that affect the correct quality of the beer. From the total number of thirty samples, which were selected from large and small breweries are assessed individual sensory properties, such as …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 23. 4. 2021
Thesis defence
- Supervisor: doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ČENĚK, Tomáš. \textit{Porovnání senzorických vlastností točených piv}. Online. Master's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2021. Available from: https://theses.cz/id/jg8b2a/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
ČENĚK, Tomáš. Porovnání senzorických vlastností točených piv. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureMaster programme / field:
Animal husbandry / Animal husbandry
Theses on a related topic
-
Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
Michaela PLONER -
Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
Hana Keindlová -
Faktory ovlivňující senzorické vlastnosti vajec
Simona Fraňková -
Enzymatické a antimikrobiální vlastnosti kozího mléka
Aneta Špínová -
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
Tomáš Krejča -
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
Tereza JANŮ -
Senzorické vlastnosti mražených krémů
Hana KADLECOVÁ -
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
Kristina HRADILOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights