Porovnání senzorických vlastností točených piv – Bc. Tomáš ČENĚK, DiS.
Bc. Tomáš ČENĚK, DiS.
Diplomová práce
Porovnání senzorických vlastností točených piv
Comparison of sensory properties of draft beers
Anotace:
Diplomová práce se zabývá posouzením senzorických vlastností točených alkoholických piv z velkých a malých pivovarů ve dvou sezónních obdobích. U jednotlivých sledovaných vzorků byly hodnoceny vybrané senzorické vlastnosti, které ovlivňují kvalitu piva. Z celkového počtu třiceti vzorků z velkých a malých pivovarů, bylo posuzováno aroma, říz, plnost, hořkost, chuť, vyváženost piva a celkový dojem. Do …víceAbstract:
The thesis deals with the assessment of sensory properties of draught alcoholic beers from large ans small breweries in to seasonal periods. The individual sensory samples are assessment the individual properties, that affect the correct quality of the beer. From the total number of thirty samples, which were selected from large and small breweries are assessed individual sensory properties, such as …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ČENĚK, Tomáš. Porovnání senzorických vlastností točených piv. Č. Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
-
Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
Michaela PLONER -
Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
Hana Keindlová -
Faktory ovlivňující senzorické vlastnosti vajec
Simona Fraňková -
Enzymatické a antimikrobiální vlastnosti kozího mléka
Aneta Špínová -
Vliv ochucující složky na fyzikálně-chemické, senzorické a mikrobiologické vlastnosti kozího jogurtu
Tomáš Krejča -
Vliv podílu smetany a tvarohu na složení, technologické a senzorické vlastnosti mléčných dezertů
Tereza JANŮ -
Senzorické vlastnosti mražených krémů
Hana KADLECOVÁ -
Vliv nutričně významných látek na vybrané senzorické vlastnosti mléčných výrobků
Kristina HRADILOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva