Spotřeba biopotravin ve veřejném stravování ve vybraných evropských zemích – Lucie Buriánková
Lucie Buriánková
Diplomová práce
Spotřeba biopotravin ve veřejném stravování ve vybraných evropských zemích
Organic food consumption in public catering of selected European countries
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ivana Brožová, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BURIÁNKOVÁ, Lucie. \textit{Spotřeba biopotravin ve veřejném stravování ve vybraných evropských zemích}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/jjlret/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program:
Veřejná správa a regionální rozvoj nav.- Most
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva