Temitope Elizabeth Omogbemi

Master's thesis

Physical & organoleptic characteristics of novel rabbit meat products

Abstract:
The purpose of the study was to determine the effects of dry and wet ageing on rabbit meat (longissimus thoracic et lumborum muscle) physiochemical quality and sensory characteristics. Slaughtered rabbit carcass (n = 30), from the hyplus rabbit breed, were randomly allocated into control, non-aged meat evaluated 24 hours post-mortem (D1, n = 10), dry aged for seven days (n = 10), wet aged for seven …more
 
 
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 4. 2022

Thesis defence

  • Supervisor: Tersia Needham, Ph.D.
  • Reader: Zdeněk Volek, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství
 
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses jksxcp jksxcp/2
22/4/2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.