Temitope Elizabeth Omogbemi

Diplomová práce

Physical & organoleptic characteristics of novel rabbit meat products

Abstract:
The purpose of the study was to determine the effects of dry and wet ageing on rabbit meat (longissimus thoracic et lumborum muscle) physiochemical quality and sensory characteristics. Slaughtered rabbit carcass (n = 30), from the hyplus rabbit breed, were randomly allocated into control, non-aged meat evaluated 24 hours post-mortem (D1, n = 10), dry aged for seven days (n = 10), wet aged for seven …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Tersia Needham, Ph.D.
  • Oponent: Zdeněk Volek, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělství
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses jksxcp jksxcp/2
22. 4. 2022
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.