Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden – Kristýna Roušarová
Kristýna Roušarová
Bakalářská práce
Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden
Food as the Issue of Culture - Gastronomy in the Canton of Graubünden
Abstract:
This bachelor thesis focuses on the topic of Swiss gastronomy in the German-speaking canton Graubünden located on the borders of Austria, Italy and Liechtenstein. The main topic of the thesis looks into local specialities, taking into account the typical dishes and drinks from all-around Switzerland. The theoretical part of the thesis explains the concepts of gastronomy and its rules as well as gastronomy …víceAbstract:
Die vorliegende Arbeit beschäftigt sich rundum mit dem Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden. Überwiegend wird der Fokus auf den deutschsprachigen Kanton an den Grenzen zu Österreich, Italien und Liechtenstein gelegt. Die Abschlussarbeit konzentriert sich nebenbei auf lokale Spezialitäten unter Berücksichtigung der typischen Gerichte und Getränke der ganzen Schweiz. Der theoretische …více
Jazyk práce: němčina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Lenka Matušková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Roušarová, Kristýna. Kulturthema Essen - Gastronomie im Kanton Graubünden. Pardubice, 2021. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta filozofická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta filozofickáUniverzita Pardubice
Fakulta filozofickáBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Německý jazyk pro odbornou praxi
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.