Variabilita složení a kvality ovčího mléka v průběhu laktace – Bc. Vendula Nováková
Bc. Vendula Nováková
Master's thesis
Variabilita složení a kvality ovčího mléka v průběhu laktace
Variability of sheep milk composition and quality during lactation
Abstract:
Diplomová práce se zabývá variabilitou složení a kvality ovčího mléka. V literární části poskytuje informace o složení ovčího mléka, vlastnostech a faktorech ovlivňujících jeho množství a kvalitu. Výzkum diplomové práce se zaměřil na sledování a vyhodnocení změn ve složení a vlastnostech ovčího mléka s vlivem sezónnosti. Dále byly hodnoceny rozdíly v obsahových složkách a vlastnostech mléka pocházejícího …moreAbstract:
The primary purpose of this study is to determine variability of sheep milk composition and quality. The theoretical part of this study describes composition of sheep milk. It analyses properties and elements which effect quantity and quality of sheep milk. This study research focuses on monitoring and evaluation of changes in sheep milk composition and properties which is seasonaly effected. The research …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 5. 2017
Thesis defence
- Date of defence: 30. 5. 2017
- Supervisor: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
- Reader: Jana Teplá, externi
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesMaster programme / field:
Agricultural Specialization / Agricultural Engineering
Theses on a related topic
-
Vliv ročního období na vybrané životní projevy ovcí
Markéta Divišová -
Vyhodnocení životních projevů ovcí
Kateřina Hanzlíková -
Endoparazitózy ovcí na konvenčních farmách a biofarmách
Karolína Vomáčková -
Aktivita štítné žlázy ovcí
Blanka DŘÍZHALOVÁ -
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
Aneta Náplavová -
Isolation of oligosaccharides from human, goat and sheep milk
Mohamed Ahmed
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights