Variabilita složení a kvality ovčího mléka v průběhu laktace – Bc. Vendula Nováková
Bc. Vendula Nováková
Diplomová práce
Variabilita složení a kvality ovčího mléka v průběhu laktace
Variability of sheep milk composition and quality during lactation
Anotace:
Diplomová práce se zabývá variabilitou složení a kvality ovčího mléka. V literární části poskytuje informace o složení ovčího mléka, vlastnostech a faktorech ovlivňujících jeho množství a kvalitu. Výzkum diplomové práce se zaměřil na sledování a vyhodnocení změn ve složení a vlastnostech ovčího mléka s vlivem sezónnosti. Dále byly hodnoceny rozdíly v obsahových složkách a vlastnostech mléka pocházejícího …víceAbstract:
The primary purpose of this study is to determine variability of sheep milk composition and quality. The theoretical part of this study describes composition of sheep milk. It analyses properties and elements which effect quantity and quality of sheep milk. This study research focuses on monitoring and evaluation of changes in sheep milk composition and properties which is seasonaly effected. The research …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2017
- Vedoucí: prof. Ing. Květoslava Šustová, Ph.D.
- Oponent: Jana Teplá, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Zemědělské inženýrství
Práce na příbuzné téma
-
Vliv ročního období na vybrané životní projevy ovcí
Markéta Divišová -
Vyhodnocení životních projevů ovcí
Kateřina Hanzlíková -
Endoparazitózy ovcí na konvenčních farmách a biofarmách
Karolína Vomáčková -
Aktivita štítné žlázy ovcí
Blanka DŘÍZHALOVÁ -
Microbiological parameters of goat´s milk yogurts and sheep´s milk yogurts
Aneta Náplavová -
Isolation of oligosaccharides from human, goat and sheep milk
Mohamed Ahmed
Název
Vložil
Vloženo
Práva