Květa KOŠINOVÁ, DiS.

Bachelor's thesis

Stanovení lepku v moukách.

Determination of gluten in flour.
Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá obilovinami a to hlavně popisem jejich morfologické stavby a chemickým složením obilného zrna. Důraz je kladen na bílkovinu obilovin {--} lepek a na popis mlynářské technologie. Praktická část je zaměřena na stanovení vlhkosti, titrační kyselosti, obsahu mokrého lepku a popela ve vybraných moukách.
Abstract:
This bacelor thesis deals with cereals especially description their morphology structure and chemist cereal grain. This work is specialized on gluten and description mill technology. Practise part determination of moisture, titrating acidity, wet gluten and ash in choice flour.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 5. 2009
Accessible from:: 27. 5. 2009
Identifier: 12434

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2009
  • Supervisor: Ing. Daniela Kramářová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

KOŠINOVÁ, Květa. Stanovení lepku v moukách. . Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 27. 05. 2009

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 27. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and food technologies / Chemistry and food technologies