ZHEREPA, Valeriya. \textit{Fermentované výrobky s nízkým obsahem laktosy} Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/jpqsf7/. [cit. 2024-04-20].
ZHEREPA, Valeriya. <i>Fermentované výrobky s nízkým obsahem laktosy</i> Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/jpqsf7/. [cit. 2024-04-20].
ZHEREPA, Valeriya. Fermentované výrobky s nízkým obsahem laktosy Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/jpqsf7/. [cit. 2024-04-20].
@misc{Zherepa2017thesis,
AUTHOR = "Zherepa, Valeriya",
TITLE = "Fermentované výrobky s nízkým obsahem laktosy [online]",
YEAR = "2017 [cit. 2024-04-20]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologiePraha",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/jpqsf7/",
}
@misc{Zherepa2017thesis,
AUTHOR = {Zherepa, Valeriya},
TITLE = {Fermentované výrobky s nízkým obsahem laktosy},
YEAR = {2017},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie},
LOCATION = {Praha},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/jpqsf7/},
URL_DATE = {2024-04-20},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Zherepa
| jméno = Valeriya
| instituce = Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
| titul = Fermentované výrobky s nízkým obsahem laktosy
| url = https://theses.cz/id/jpqsf7/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2017
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-04-20
| poznámka =
| jazyk =
}}