Mgr. Zlata Piskáčková, Ph.D.

Bakalářská práce

Cereální snídaně

Cereal breakfasts
Anotace:
Předkládaná práce se věnuje historii a charakterizaci obilných snídaní dostupných na českém trhu a jejich spotřebě v porovnání se zahraničím. Podrobněji jsou popsána kritéria, podle kterých lze hodnotit nutriční kvalitu jednotlivých výrobků, uvedená kritéria jsou aplikována na konkrétních příkladech. Teoretická část práce sumarizuje nutriční a zdravotní přínos snídaňových obilovin a jejich potenciální …více
Abstract:
This thesis deals with history and characterization of breakfast cereals available on the czech market and its consumption in comparison with other countries. It decsribes the nutritional quality standards of the pruducts in details and applies the standards in concrete examples. The theoretical section summarizes the nutritional and health benefits of breakfast cereals and their potential health risks …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 8. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2010
  • Vedoucí: Mgr. Lucie Martykánová
  • Oponent: MVDr. Halina Matějová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta

Masarykova univerzita

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut