Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek – Bc. Kateřina Prokešová
Bc. Kateřina Prokešová
Master's thesis
Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek
Effect of hydrophilic and lipophilic components on the texture of biscuits
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PROKEŠOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv hydrofilních a lipofilních složek na texturu sušenek}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/jr5nvt/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Technology
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.