Adéla Vránová

Bachelor's thesis

Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví

The Content of Polyunsaturated Fatty Acids in Algae and their Influence on Human Health
Abstract:
Řasy jsou velmi významným zdrojem polynenasycených mastných kyselin. Tyto kyseliny jsou významné pro lidský vývoj. V bakalářské práci jsem se zabývala obsahem polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vlivem na lidské zdraví.
Abstract:
Algae are a very important source of polyunsaturated fatty acids. These acids are important for human development. In the bachelor thesis I dealt with the content of polyunsaturated fatty acids in algae and their impact on human health.
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2016
Accessible from:: 18. 5. 2016

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Ladislava Mišurcová, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Vránová, Adéla. Obsah polynenasycených mastných kyselin v řasách a jejich vliv na lidské zdraví. Zlín, 2016. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 18.5.2016

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 18. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Bachelor programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy