Analýza čokolády- stanovení vitaminu E plynovou chromatografií – Jana KUJÍNKOVÁ
Jana KUJÍNKOVÁ
Bachelor's thesis
Analýza čokolády- stanovení vitaminu E plynovou chromatografií
Analysis of vitamin E- determination of vitamin E by gas chromatography
Abstract:
Cílem této práce bylo stanovit množství vitaminu E v různých typech čokolády. Stanovení byla provedena metodou plynové chromatografie (GC).Abstract:
The aim of this thesis was to determine an amount of vitamin E in several types of chocolate. Analysis was carried out by gas chromatography (GC).
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 5. 2012
Accessible from:: 14. 5. 2012
Thesis defence
- Supervisor: Doc. RNDr. Petr Barták, Ph.D.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
KUJÍNKOVÁ, Jana. Analýza čokolády- stanovení vitaminu E plynovou chromatografií. Olomouc, 2012. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Přírodovědecká fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2012
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2012 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Přírodovědecká fakultaPALACKÝ UNIVERSITY IN OLOMOUC
Faculty of ScienceBachelor programme / field:
Chemistry / Management in Chemistry
Theses on a related topic
-
Analýza vitaminu D plynovou chromatografií.
Kateřina OPRAVILOVÁ -
Stanovení v tuku a ve vodě rozpustných vitaminů metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Bayanmunkh ALTANGEREL
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights