Analýza čokolády- stanovení vitaminu E plynovou chromatografií – Jana KUJÍNKOVÁ
Jana KUJÍNKOVÁ
Bakalářská práce
Analýza čokolády- stanovení vitaminu E plynovou chromatografií
Analysis of vitamin E- determination of vitamin E by gas chromatography
Anotace:
Cílem této práce bylo stanovit množství vitaminu E v různých typech čokolády. Stanovení byla provedena metodou plynové chromatografie (GC).Abstract:
The aim of this thesis was to determine an amount of vitamin E in several types of chocolate. Analysis was carried out by gas chromatography (GC).
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2012
Zveřejnit od: 14. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Doc. RNDr. Petr Barták, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KUJÍNKOVÁ, Jana. Analýza čokolády- stanovení vitaminu E plynovou chromatografií. Olomouc, 2012. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Přírodovědecká fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Přírodovědecká fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Přírodovědecká fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie / Management v chemii
Práce na příbuzné téma
-
Analýza vitaminu D plynovou chromatografií.
Kateřina OPRAVILOVÁ -
Stanovení v tuku a ve vodě rozpustných vitaminů metodou vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Bayanmunkh ALTANGEREL
Název
Vložil
Vloženo
Práva