Mario BUKOVČAN
Bakalářská práce
Korejská čajová kultura
Korean tea culture
Abstract:
This bachelor's thesis theme deals with the Korean tea culture in Korea. At the beginning it focuses on the definition of tea culture as well as the history of tea culture on the Korean Peninsula. The main parts are the tea and traditional tea ceremony. This thesis aims to give the readers information about Korean tea culture which has not been properly studied in comparison with other Asian tea cultures …víceAbstract:
Tato bakalářská práce se zabývá korejskou čajovou kulturou v Koreji. V začátku se zaměřuje na definici čajové kultury a historie čajové kultury na Korejském poloostrově. Hlavní oblasti jsou čaj a tradiční čajová ceremonie. Tato práce má za cíl dát čtenářům informace o Korejské čajové kultuře, která není jako jiné Asijské čajové kultura, velmi prostudována.
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mag. phil. Andreas Schirmer, Dr.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
BUKOVČAN, Mario. Korejská čajová kultura. Olomouc, 2021. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Filozofická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Filologie / Korejština pro hospodářskou praxi
Práce na příbuzné téma
-
Historie čaje, čaj jako podnikatelský záměr
Victoria Arlazarova -
Cesta čaje v České republice po roce 1989- čaj jako kulturní fenomén
Ivana GREGOROVÁ -
Cesta čaje v České republice po roce 1989 - čaj jako kulturní fenomén
Ivana GREGOROVÁ -
Konzumace čaje v České republice
Mikhail Dasaev -
Výkonnost trhu čaje v České republice
Martina Patočková
Název
Vložil
Vloženo
Práva